0
Besturen
0
Leden
0
Bestuursleden

Sinds 1969 zijn wij als studievereniging van Scheepsbouwkunde (tegenwoordig Maritieme Techniek) Ut Navem Futuri Creemus dé verbindende factor in de gouden driehoek: studenten, bedrijfsleven en de opleiding. We zorgen als studievereniging niet alleen voor cohesie tussen deze 3 essentiële factoren tijdens je studie, maar ook voor cohesie tussen de studenten zelf.

Als studievereniging dragen wij bij aan de kwaliteitsverbetering van de opleiding. We hebben bijvoorbeeld maandelijks een vergadering met het docententeam en de opleidingsmanager om de feedback van de studenten terug te koppelen richting de opleiding toe. Buiten dat wij als vereniging de kwaliteit van de opleiding willen verbeteren, willen wij vooral de studenten wegwijs maken in het beroepenveld.

Omdat we met veel bedrijven een nauwe samenwerking hebben, is het voor ons mogelijk om excursies of lunchlezingen te organiseren. Tevens organiseren wij ieder jaar een symposium wat ieder jaar veel studenten, maar ook mensen uit het beroepenveld trekt. Om al deze evenementen op te zetten werken wij met commissies, welke ten allen tijde bestaan uit studenten. Op deze manier kan de student in de commissie ook zijn of haar netwerk vergroten om in de toekomst sneller in contact te raken met een bedrijf, voor bijvoorbeeld een stage. Tijdens het schooljaar 22/23 werkt het 54e bestuur met de commissies die beschreven zijn op deze pagina.

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven voor de vereniging? Schrijf je dan in via de webshop!

Mocht je nog geen beeld hebben van wat het UNFC allemaal in petto heeft, staan hier onder afbeeldingen van diverse evenementen die wij door het jaar heen organiseren.

Algemene voorwaarden svs UNFC zijn hier te downloaden en vrij in te zien.