0
Commissies
0
Commissieleden

Het UNFC is voor en door de leden, daarom werken wij met commissies. Middels deel te nemen aan de commissies kun je jezelf professionaliseren en jezelf verder ontwikkelen. Denk hierbij aan een zakelijk netwerk opbouwen, communiceren met het bedrijfsleven of het organiseren van evenementen. Bij elke commissie zit ten minste 1 bestuurslid ter begeleiding van de studenten, op deze manier wordt geprobeerd het leerproces zo optimaal als mogelijk te maken.

Het tweeënvijftigste bestuur zal dit jaar samenwerken met de volgende commissies :

Volle Vaart commissie

De Volle Vaart is het kwartaalblad van het UNFC en heeft op moment van schrijven een oplage van 450 stuks. De Volle Vaart wordt verspreid onder onze leden, bedrijven in de maritieme sector en wordt gebruikt tijdens open dagen van de Hogeschool Rotterdam om een indruk te geven van de maritieme sector en de vereniging.

Bij deze commissie ben je samen verantwoordelijk voor het samenstellen van de Volle Vaart. Denk hierbij aan interne of externe stukken verzamelen, de lay-out of de acquisitie.

Symposiumcommissie

Tijdens het jaar betrekken we maar al te graag onze leden bij het organiseren van geweldige evenementen. Zo ook het symposium. Tijdens het symposium wordt gevraagd om meer diepgang te geven over het gekozen thema. De sprekers worden door leden benaderd en in samenwerking met het bestuur wordt er een geweldig symposium neergezet.

Leden worden betrokken bij het organiseren van dit evenement omdat er ontzettend veel te leren valt van het organiseren van zo’n groot evenement. Logistiek alles goed opbouwen en alles goed samen laten komen tijdens het evenement is een taak waar veel van geleerd kan worden. Samen met het de symposiumcommissie maken we er weer een feestje van in 2021!

Bikkeltochtcommissie

Al 30 edities lang organiseren wij de Bikkeltocht. Dit is een groot zeilevenement wat altijd (mits het weer het toelaat) in het derde weekend van oktober plaatsvindt. De bikkeltocht is een zeiltocht van ruim 70 kilometer lang welke gehouden wordt op de Friese meren met maar 1 vaste regel, alleen voortgedreven op wind en spierkracht.

Tegenwoordig helpt een gedreven groep studenten het bestuur met het organiseren van dit evenement, dit door de dagelijkse leiding op het evenement op zich te nemen. Zie jij je ook al dit grootse evenement organiseren? Twijfel niet en schiet iemand van het bestuur aan!

Kerstgala commissie

Elk kalenderjaar wordt steevast afgesloten met het kerstgala. Dit gaat de laatste jaren niet alleen met de leden van het UNFC samen, maar de andere drie studieverengingen van het RMI helpen hier aan mee. Een groep gemotiveerde studenten van het UNFC nemen plaats in de Kerstgala commissie en zorgen voor een spetterend uiteinde van 2020! Interesse? Neem contact op met het bestuur!

Fotocommissie

Tijdens een jaar vol activiteiten is het natuurlijk ontzettend leuk om deze herinneringen weer terug te beleven, gelukkig hebben wij daar de fotocommissie voor!

De fotocommissie is bij elk evenement aanwezig en is verantwoordelijk voor het schieten van beeldmateriaal. Deze foto’s worden door het jaar heen gebruikt voor promotiemateriaal of voor bijvoorbeeld een aftermovie van de Bikkeltocht.

Almanak commissie

Een jaar vol herinneringen, als vereniging maken wij ieder jaar weer fantastische evenementen mee en deze willen wij zo lang mogelijk herinneren. Daarom maakt de almanak commissie een almanak die alles vast legt.

De almanak commissie verzamelt alle mooie momenten uit het jaar en vereeuwigd ze in een jaarboek.