Ieder jaar organiseren wij samen met de symposium commissie een symposium welke ieder jaar een relatief onbekend onderwerp in de maritieme sector aankaart. Er worden tijdens deze dag op een externe locatie lezingen gegeven door bedrijven waar wij mee samenwerken. Denk hierbij aan een lezing over het design onderzeeërs of over het duurzaam ontmantelen van schepen.

Het symposium wordt afgesloten door middel van een bedrijvenmarkt waar men kan netwerken en een eventuele stageplek kan bemachtigen. Uiteindelijk wordt de leerzame dag afgesloten door middel van een informele netwerkborrel.

Helaas kon het symposium dit jaar op de geplande datum van 14 april 2020 niet doorgaan door de coronamaatregelen. Voor het symposium in 2021 houden we de maatregelen gedurende de rest van het jaar nauwlettend in de gaten en via deze pagina en social media blijft u op de hoogte.

Op dit moment is onze speciale symposiumwebsite offline. Zodra er meer informatie bekend is zullen we deze bijwerken en herpubliceren.