Damen Shipyards Group heeft 34 scheeps- en reparatiewerven en meer dan 10.000 werknemers wereldwijd. Damen is opgericht in 1927 en heeft sindsdien meer dan 6000 schepen afgeleverd in 100 landen en levert op jaarlijkse basis ongeveer 180 schepen aan klanten over de hele wereld. Op basis van het unieke, gestandaardiseerde scheepsdesign kan Damen een constante kwaliteit garanderen.

Het hoofdkantoor van Damen is gevestigd in Gorinchem, waar ongeveer 1600 mensen werkzaam zijn. Op deze locatie worden diverse stages aangeboden. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk en om deze reden publiceren we niet alle vacatures online. In veel gevallen creëren we een op maat gemaakte stage of afstudeerproject welke aansluit bij de interesses van de student, en bij de behoefte vanuit de afdelingen.

Hiernaast bieden wij wel een aantal concrete stage- en afstudeeropdrachten aan, welke je kan vinden via vacancies for students. Zie je een vacature waarvoor jij denkt de perfecte kandidaat te zijn? Solliciteer dan snel! Zie je geen vacature die bij jouw profiel en interesse past? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie in via Open Applications.

Van een stage bij Damen leer je gegarandeerd enorm veel. Je brengt de aangeleerde theorieën van de opleiding in de praktijk, en krijgt de juiste begeleiding die je nodig hebt om jouw stage tot een succes te maken. Naast hard werken is en binnen Damen ook genoeg ruimte voor fun! Kom jij stage lopen bij Damen? Dan ben je gegarandeerd van een leuke en leerzame tijd!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Lisa Weggemans via:

Tel. nr.: +31 183 65 49 35
Email: lisa.weggemans@damen.com.