Het is ondertussen geen geheim meer dat wij als vereniging dit jaar een lustrum vieren. We hebben tal van leuke activiteiten nog in het verschiet zitten, waaronder het lustrumgala! Dit gala wordt het leukste gala van de afgelopen halve eeuw! Dat komt namelijk omdat we dit met alle leden vieren, dus ook alumni!

De locatie die de lustrumcommissie heeft geregeld heeft een scheepsbouwkundig tintje, het is namelijk op het terrein van Damen Shiprepair Rotterdam! Omdat dit niet heel goed te bereiken is met openbaar vervoer, hebben we een shuttleservice geregeld. Als je een ticket besteld in de webshop, kun je deze optioneel erbij kiezen. Dit kost €5- maar daarmee ben je wel verzekerd van je vervoer heen en terug. De shuttleservice rijdt namelijk tussen de galalocatie en Rotterdam Centraal.

De kosten voor het lustrumgala zijn €35,- als je op tijd  bent voor de Earlybirds, de reguliere ticketprijs is €45,-. Hiervoor krijg je een hele avond lang onbeperkt drinken, hapjes en live muziek. De leden van het UNFC hebben in de mailbox een kortingscode gekregen ter waarde van een tientje.

Mochten er nog vragen zijn omtrent het gala, lustrum of alumni, verzoek ik u om contact op te nemen met Ezra Booij via dit formulier.

Koop hier je tickets!
Poster lustrumgala 13 april 2019