Op donderdag 29 augustus begint het introductieweekend van het UNFC, de studievereniging van scheepsbouwkunde, tegenwoordig Maritieme Techniek. Dit weekend staat al jaren in het teken van het verbinden met elkaar, zowel eerstejaars, ouderejaars en docenten. Dit is de ideale kickstart van je schooljaar! Tijdens dit weekend leer je je medestudenten al kennen voorafgaand aan het collegejaar, zo sta je er in de eerste lesweek niet alleen voor!

Tijdens dit weekend zijn er allerlei activiteiten gepland door het aankomend bestuur van de studievereniging, welke allemaal op en rond het water plaatsvinden. We zijn immers allemaal scheepsbouwers (in spé). Zo gaan wij bijvoorbeeld zeilen en ben je het hele weekend voorzien van uniek vervoer.

Kosten voor het weekend zijn €60,- hier is een jaarlidmaatschap voor het UNFC bij inbegrepen. Tijdens het collegejaar regelt het UNFC allerlei activiteiten om jou als student te verbinden in je toekomstige werkveld, zo regelen wij bijvoorbeeld excursies naar bedrijven, lunchlezingen en een symposium. Buiten dat verbinden wij jou als student ook met je medestudenten over alle jaarlagen tijdens onze maandelijkse borrels of tijdens het kerstgala.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het introductieweekend kun je contact opnemen via intro@unfc.nl. 

Enthousiast? Schrijf je in via onze webshop!