Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Introductieweekend 2018

 

Voorafgaande aan de introductiedagen van de opleiding Maritieme Techniek houdt het UNFC een introductieweekend voor alle aankomende eerstejaars van de opleiding. Dit jaar (2018) vindt het weekend plaats van 23 t/m 25 augustus. Het introductieweekend duurt altijd 3 dagen.

Het introductieweekend is het ideale weekend om kennis te maken met je nieuwe jaargenoten en het UNFC. De eerstejaars die mee zijn gegaan op introductie zijn ook grotendeels de studenten die de opleiding afronden doordat zij binding hebben met hun klasgenoten en het UNFC, waardoor samenwerking met elkaar vanaf dag één goed verloopt.

Na het introductieweekend gaan de introductiedagen van start. Tijdens de introductiedagen maken de nieuwe studenten kennis met de opleiding, de docenten, peercoaches en al het andere wat bij de opleiding komt kijken. De introductiedagen worden niet door het UNFC georganiseerd, maar wij ondersteunen waar nodig wel als vereniging.

Ben je aankomend eerstejaars en wil je graag mee? Super! Hier kan je je inschrijven voor zowel het introweekend alsmede een jaar lidmaatschap van de studievereniging.

 

 

Sponsoren (roulerend)

C-Job
Feadship

Sponsoren (roulerend)

BigLift Shipping
Royal IHC

Sponsoren (roulerend)

De Kooiman Groep
Huisman Equipment