Damen Shipyards Group heeft 34 scheeps- en reparatiewerven en meer dan 10.000 werknemers wereldwijd. Damen is opgericht in 1927 en heeft sindsdien meer dan 6000 schepen afgeleverd in 100 landen en levert op jaarlijkse basis ongeveer 180 schepen aan klanten over de hele wereld. Op basis van het unieke, gestandaardiseerde scheepsdesign kan Damen een constante kwaliteit garanderen.

Het hoofdkantoor van Damen is gevestigd in Gorinchem, waar ongeveer 1600 mensen werkzaam zijn. Op deze locatie worden diverse stages aangeboden. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Om deze reden publiceren we niet alle vacatures online. In veel gevallen creëren we een op maatgemaakte stage of afstudeerproject welke aansluit bij de interesses van de student, en bij de behoefte vanuit de afdelingen.

Hiernaast bieden wij wel een aantal concrete stage- en afstudeeropdrachten aan, welke je kan vinden via vacancies for studentsZie je een vacature waarvoor jij denkt de perfecte kandidaat te zijn? Solliciteer dan snel! Zie je geen vacature die bij jouw profiel en interesse past? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie in via Open Applications.

Van een stage bij Damen leer je gegarandeerd enorm veel. Je brengt de aangeleerde theorieën van de opleiding in de praktijk, en krijgt de juiste begeleiding die je nodig hebt om jouw stage tot een succes te maken. Naast hard werken is en binnen Damen ook genoeg ruimte voor fun! Kom jij stage lopen bij Damen? Dan ben je gegarandeerd van een leuke en leerzame tijd! 

Damen Schelde Naval Shipbuilding

De portfolio van Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) sluit naadloos aan op de huidige en toekomstige maritieme veiligheidsuitdagingen. Gevestigd in Vlissingen, ontwerpen en bouwen wij marine- en andere complexe schepen voor onze wereldwijde cliëntèle. DSNS is onderdeel van de Damen Shipyards Group, de grootste scheepswerf van Nederland.

Wij zoeken mensen met een technische achtergrond, WO, HBO of MBO. Wil jij helpen ons unieke product te bouwen en onze leidende positie op de wereldmarkt te behouden?

Ben je geïnteresseerd in een baan, stageplaats of afstudeeropdracht, kijk dan op http://career.damen.com, of neem contact op met onze HR afdeling: Esther van Oorschot, e.van.oorschot@damennaval.com, 0118-482324 of Jeroen van Mierlo, j.van.mierlo@damennaval.com, 0118-482669.

Type functie
Werkvloerstage/Kantoorstage/Afstudeerstage
Locatie
Gorinchem
Contact
W: career.damen.nl