Kooiman werft!

Kooiman Marine Group is een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepsbouwers met groot oplossend vermogen. Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen. Op efficiënte wijze biedt Kooiman Marine Group een complete dienstverlening op maritiem gebied aan.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en actieve medewerker die voor zijn werk staat! Je bent representatief en communicatief vaardig en draagt graag je steentje bij aan een kwalitatief eind product.

Belangrijk dat je denkt in oplossingen bij soms complexe uitdagingen. Met jouw inbreng worden diverse schepen gerepareerd en klaargemaakt voor de vaart.

Waar ben je mee bezig?
Als scheepsmetaalbewerker bij Scheepswerf Gebr. Kooiman in Zwijndrecht werk je op een scheepswerf met een breed scala aan diensten, variërend van nieuwbouw tot (grootscheepse) aanpassingen en reparaties.

Je voert zelfstandig karweien uit, zowel in de reparatie als in de nieuwbouw. Naast branden en lassen behoren ook het opmallen, afschrijven en eventueel drukken van platen tot de werkzaamheden.

Je werkt allround en pakt alle voorkomende werkzaamheden (aan boord) op. Hierbij dien je in diverse houdingen, in alle voorkomende ruimtes de werkzaamheden uit te kunnen voeren (kleine ruimtes, dubbele bodems, op de knieën, op grote hoogte, op het water). Het werk is hierdoor afwisselend en elke dag anders.

Wat is onze verwachting?
Kooiman Marine Group is familiebedrijf met een echte ondernemerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie:

  • VMBO opleiding met ervaring in de scheepsmetaalbewerking
  • VCA VOL
  • Je hebt kennis om schades te meten en te herstellen d.m.v. rechten/strekken van plaat en mobiel
  • Je kunt de onderdelen maken in de loods en plaatsen aan boord van een schip
  • Je kunt tekeningen lezen en gebruik maken van de benodigde gereedschappen

Stap jij aan boord?

Type functie
Scheepsmetaalbewerker
Locatie
Zwijndrecht