Jouw entree in de hoogste divisie van de jachtbouw

Een bioscoopscherm geïntegreerd in het dek? Een tender verborgen achter een vleugeldeur? Geen James Bond, maar dagelijkse realiteit als je bij Heesen Yachts werkt. Als onze klanten het kunnen dromen, kunnen wij het maken. Iedere wens is het vertrekpunt voor een uniek ontwerp, dat onze engineers en bouwers motiveert om de lat steeds hoger te leggen. Dat is wat ons drijft. Al 40 jaar lang.

Wat bieden wij?

Heesen Yachts heeft jou als scheepsbouwkundige veel te bieden. Al onze jachten worden op de werf in Oss gebouwd. Dat geeft jou de kans om deel uit te maken van het complete engineering- en productieproces. Je krijgt de mogelijkheid om nog tijdens je studie aan de meest exclusieve jachten te werken. In onze Engineering toren naast de productiehallen bieden we interessante stageplekken en uitdagende afstudeerprojecten. Op basis van jouw studiedoelstellingen geven we samen invulling aan een geschikte stageplek of afstudeeropdracht binnen een van onze Engineering afdelingen.

Heb je eenmaal je diploma op zak, dan hebben we voor starters verantwoordelijke engineering functies met veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als tekenaar ontwerp en ontwikkel je de technische invulling van onze jachten. Een mooie functie om het complete engineeringproces van onze jachten te doorgronden. Met een uitgebreid opleidingstraject kun jij je specialiseren in 3D-ontwerpen. Engineers met een scheepsbouwachtergrond en enkele jaren werkervaring vinden ook uitdagende functies bij ons als werkvoorbereider en projectleider.

 

Wie zoeken we?

Je bent ambitieus en wilt als scheepsbouwkundige het beste in jezelf naar boven halen. Je hebt passie voor de luxe jachtbouw en bent in je element als je voor complexe technologische uitdagingen staat. Je bent leergierig en vult je brede generieke kennis graag aan met specialistische knowhow.

Type functie
Werkvoorbereider / tekenaar / projectleider
Locatie
Oss
Contact
T: +31 412 66 55 44

E: careers@heesenyachts.com