Your journey

Iedereen is uniek en heeft eigen passies, talenten en interesses.
C-Job Naval Architects wil het beste in jou naar boven halen. We bieden je kansen om jezelf te ontwikkelen en je potentie na te streven. Onze stagiaires/afstudeerders spelen een belangrijke rol binnen de organisatie en hebben eigen verantwoordelijkheden. Jouw bijdrage tijdens je stageperiode zal ook bijdragen aan een eventuele toekomst binnen C-Job en de ideale start bieden voor een carrière binnen de maritieme industrie.

What we offer

Bij C-Job bieden we studenten ruime kansen welke gedreven worden door jouw eigen behoeftes, wat je wilt leren en welke ervaringen je daarvoor nodig hebt. Binnen C-Job geloven we in een zelfsturende ontwikkeling, waarvan ongeveer 70% van jouw groei/ontwikkeling wordt gehaald uit ‘on-the-job’’ ervaringen en 30% uit feedback momenten met je begeleider en C-Job Academy trainingen. Wij geloven erin dat je hiermee verder komt en sneller groeit.  Wij zijn een platte organisatie in de breedste zin van het woord, zo kun je op de vrijdagmiddag borrels ook gewoon een biertje drinken met de baas.

What we expect

Onze studenten weten van aanpakken, gaan grote uitdagingen aan en focussen op het leveren van een goede bijdrage. Zij zijn ambitieus en durven verantwoordelijkheid te nemen in projecten welke bijdrage aan hun eigen ontwikkeling. Verder verwachten we dat je het C-Job DNA al in je hebt; je bent ondernemend, een echte team player, gericht op de wensen van de klant, je hebt passie voor hetgeen je doet en bovenal: je hebt plezier in je werk.

Als wij jouw aandacht hebben getrokken met bovenstaande tekst, neem dan contact met ons op d.m.v. een CV en korte motivatiebrief.

Over C-Job Naval Architects

De engineers bij C-Job hebben een passie voor schepen. Zo ontwerpen wij altijd innovatieve en duurzame schepen. Designs die kwaliteit uitstralen. Schepen die net dat beetje meer bieden.

Onze experts, passie en betrokkenheid zorgen voor een schip naar uw wensen. Maak kennis met C-Job, het grootste onafhankelijke maritieme ingenieursbureau van Nederland. Voor meer info kijk op de website!

Type functie:
Meewerkstage / Scholarship / Afstudeeerstage
Locatie
Rotterdam / Heerenveen / Hoofddorp
Contact
T: + 31 (0)88 02 43 700

W: https://c-job.com/students/

Neem contact op!