Voor het volgende schooljaar zijn we weer opzoek naar kandidaten voor een bestuursjaar. Binnen het UNFC zijn er 4 functies die vervuld kunnen worden, dit zijn de volgende:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissaris Studie en Activiteiten

Wat kun je leren?

Bij alle vier de functies leer je hoe je je professioneel moet opstellen binnen het bedrijfsleven. In een bestuursjaar leer je samenwerken en communiceren met je medebestuurders, maar ook met bedrijven. Je hebt een unieke positie als bestuurslid zijnde dat je een samenwerking kan aangaan met een bedrijf om bepaalde evenementen te organiseren, zoals een symposium of een Bikkeltocht.

Elke functie heeft zijn kerntaken en een bestuursjaar is ideaal om met deze kerntaken aan de slag te gaan om jezelf verder te ontwikkelen. Als voorzitter ben je dagelijks bezig met managen, als secretaris ben je bezig met professioneel en efficiënt contact met derden. De penningmeester houdt zich bezig met financiële aspecten van verschillende projecten en de commissaris studie en activiteiten ben je altijd bezig met het zo gestroomlijnd mogelijk organiseren en het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van evenementen.

Wat zoeken wij?

Een gedreven student (m/v) die een jaar lang samen met 3 anderen zichzelf wilt inzetten voor de vereniging. We verwachten dat je de Nederlandse taal beheerst, de beheersing van de Engelse taal is een pré. Het is overigens wel een vereiste dat je student bent aan de studie Maritieme Techniek op de Hogeschool Rotterdam.

Wat bieden wij?

Als bestuur zijnde kun je aanspraak maken op een bestuursbeurs van de Hogeschool Rotterdam, tevens krijg je een gigantisch netwerk in de maritieme sector en krijg je tal van opties om je zelf professioneel te profileren. Daarnaast mag ook zeker niet vergeten worden dat het een jaar is om niet te vergeten! Het harde werken wordt afgewisseld met geweldige borrels, kerstgala’s en ontzettend interessante excursies en lunchlezingen. Voor meer informatie kun je ten allen tijde contact opnemen met het huidige bestuur via mail of loop even langs het hok!

Over het UNFC

Sinds 1969 zijn wij als studievereniging van scheepsbouwkunde Ut Navem Futuri Creemus dé schakel tussen de gouden driehoek: studenten, bedrijfsleven en de opleiding. We zorgen als studievereniging niet alleen voor cohesie tussen deze 3 essentiële factoren tijdens je studie, maar ook voor cohesie tussen de studenten zelf.

Als studievereniging dragen wij bij aan de kwaliteitsverbetering van de opleiding. We hebben bijvoorbeeld maandelijks een vergadering met het docententeam en de opleidingsmanager om de feedback van de studenten terug te koppelen richting de opleiding toe. Buiten dat wij als vereniging de kwaliteit van de opleiding willen verbeteren, willen wij vooral de studenten wegwijs maken in het beroepenveld.

Type functie
Voorzitter / Penningmeester / Secretaris / Commissaris studie en activiteiten
Locatie
Rotterdam