Wil jij excelleren in de competenties professionaliseren, managen en beheren? Wil je een groot netwerk opbouwen, leren vergaderen met bedrijven, toetreden als bestuurslid van een organisatie als KIVI, een nieuwe hechte vriendenkring opbouwen, de leden leren kennen, een mooie opvallende toevoeging aan je CV of een combinatie van dit alles? Een bestuursjaar heeft dit alles en veel meer te bieden, dus solliciteer nu voor het 55e bestuur der svs UNFC!!! 

Wat ga je doen?

Tijdens een bestuursjaar leer je hoe je professioneel in een teamverband met elkaar moet samenwerken om een organisatie draaiende te houden. Je leert evenementen te organiseren in samenwerking met je mede-bestuursleden en bedrijven, denk aan het symposium, excursies, kroegcolleges en borrels. Elk bestuurslid is verantwoordelijk voor het contact met een aantal aangewezen bedrijven, je zorgt voor duidelijke communicatie en let erop dat afspraken van beide kanten nageleefd worden.

Functies

Naast algemene taken heeft elk bestuurslid ook een eigen functie met bijbehorende specifieke taken. Binnen het bestuur zijn er deze functies beschikbaar:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissaris Studie en Activiteiten

De Voorzitter is de manager en het gezicht van het bestuur, deze zorgt ervoor dat het dagelijkse bestuur van de vereniging in soepele banen wordt geleid. Als Voorzitter leid je elke week de vergaderingen en let je erop dat iedereen goed meedraait en zijn taken uitvoert.

De Secretaris onderhoudt het contact met de leden en notuleert tijdens de vergaderingen, zodat alle betrokken partijen achteraf een helder overzicht hebben van de gemaakte afspraken en stand van zaken. Als Secretaris stuur je elke maand de nieuwsbrief naar de leden, schrijf je twee keer samen met de commissie de Volle Vaart en zorg je ervoor dat de website up to date is. 

De Penningmeester heeft het overzicht over alle inkomsten en uitgaven van de vereniging. Als Penningmeester stel je sponsorcontracten op, schrijf je de begroting van de vereniging voor alle activiteiten en ben je de baas over de kluis van het UNFC.

De Commissaris Studie en Activiteiten houdt zich bezig met grote activiteiten van het UNFC in goede banen leiden, zoals het symposium en de Bikkeltocht, maar heeft ook het contact met de kroeg voor de maandelijkse borrels van het UNFC. Als Commissaris Studie en Activiteiten zorg je ervoor dat er genoeg bier wordt gedronken op de borrels en dat de studiegerelateerde activiteiten leuk en informatief zijn.

Solliciteer!

Ben jij de enthousiaste en gedreven student die net nog wat meer uit zijn studententijd wil halen en met een flinke brok extra ervaring aan zijn professionele carrière wil beginnen? Stuur jouw motivatie en CV naar info@unfc.nl en grijp deze unieke kans met beide handen vast. Je studententijd is immers maar kort dus haal er alles uit wat je eruit kan halen!!

Over het UNFC

Sinds 1969 zijn wij als studievereniging van scheepsbouwkunde Ut Navem Futuri Creemus dé schakel tussen de gouden driehoek: studenten, bedrijfsleven en de opleiding. We zorgen als studievereniging niet alleen voor cohesie tussen deze 3 essentiële factoren tijdens je studie, maar ook voor cohesie tussen de studenten zelf.

Als studievereniging dragen wij bij aan de kwaliteitsverbetering van de opleiding. We hebben bijvoorbeeld maandelijks een vergadering met het docententeam en de opleidingsmanager om de feedback van de studenten terug te koppelen richting de opleiding toe. Buiten dat wij als vereniging de kwaliteit van de opleiding willen verbeteren, willen wij vooral de studenten wegwijs maken in het beroepenveld.

Type functie
Voorzitter / Penningmeester / Secretaris / Commissaris studie en activiteiten
Locatie
Rotterdam
Deadline
31 april
Neem contact op!